Ook dit jaar neemt Damclub Almelo deel aan Rabo ClubSupport 2022.

De stemperiode voor deze actie gaat op maandag 5 september van start!

Leden van Rabobank Noord en West Twente kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Ieder lid heeft drie stemmen die op verschillende verenigingen worden uitgebracht.

Uiteraard hopen wij op veel stemmen voor Damclub Almelo.

Schooldamtoernooi voor basisonderwijs 2022

Op woensdagmiddag 12 oktober organiseert Damclub Almelo in samenwerking met sportbedrijf almelo een schooldamtoernooi voor het almelose basisonderwijs (groep 5 t/m 8)

Dit toernooi wordt gehouden in het clubgebouw van de damclub bij de ijsbaan, Sluiskade Zuidzijde 195, 7607 XT in Almelo.

Het toernooi start om 15.00 uur en eindigt om ca. 17.30 uur.

De scholen schrijven zich met viertallen in bij het sportbedrijf. Scholen kunnen met meerdere viertallen deelnemen.